Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
15.02.2021
08:11
Foto: arhiv ePosavje
Kje v Posavju v ponedeljek, 15. februarja, ne bo električne energije? V nedeljo so krški poklicni gasilci posredovali na Senovem, kjer je prišlo do požara.

V ponedeljek brez elektrike na delu Sremiča in Stari vasi pri Bizeljskem

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes 15. februarja med 8.30 in 9.30 uro prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica na območju transformatorske postaje Sremič nizkonapetostni izvod Tri lučke. Na področju nadzorništva Bistrica ob Sotli na območju transformatorske postaje Stara vas 2 Bizeljsko bo dobava prekinjena med 9. in 11. uro.

NMP Krško, rešilec 112

Prejšnji teden v Posavju 7 izrednih dogodkov

Največ (3) v občini Krško

V preteklem tednu smo na območju Posavja zabeležili sedem izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, enega v občini Brežice, enega v občini Kostanjevica na Krki in dva v občini Sevnica.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 36-ih urah posredovali sedem poziva za nujno medicinsko pomoč.

Požar na Senovem

V nedeljo ob 16.14 je na Cesti 1. maja na Senovem, občina Krško, gorelo v dimniku v kletnih prostorih večstanovanjskega objekta. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požar pogasili, prezračili prostore in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika.

(eP)

elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja