Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
03.03.2022
07:01
Foto: arhiv ePosavje
Štiri nesreče, sedem kršitev javnega reda in miru ter 132 klicev na številko 113 pišejo v poročilu Policijske uprave Novo mesto.

Štiri nesreče, sedem kršitev

Policisti so od zadnjega poročanja obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so posredovali zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nezakonitega lova, vlomov in tatvin.

Nesreča v gozdu

Policisti Policijske postaje Krško so bili v sredo okoli 10.30 obveščeni o nesreči pri delu na območju Rožnega. Po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih so ugotovili, da je 26-letni moški v gozdu podiral drevesa. Med padanjem drevesa ga je veja udarila po glavi in hudo poškodovala. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, policisti okoliščine še preverjajo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Policija, avtomobil

132 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 38 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 132 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu, požara, iskanja pogrešane osebe in sprožitve signalno varnostne naprave.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja