Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
03.11.2021
06:59
Foto: arhiv ePosavje
S torka na sredo so policisti obravnavali 13 prometnih nesreč ter 6 kršitev javnega reda in miru. Na številko 113 so prejeli 272 klicev in posredovali na 63 nujnih primerih.

13 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je umrl pešec in 12 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Policisti so posredovali zaradi šestih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja dokumentov, vloma in tatvin.

Dva Afganistanca v tovornjaku

Na mejni prehod Slovenska vas je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in v tovornem delu odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Pogrešajo puhalnik

V Kozjem je neznani storilec vlomil v skladiščni zabojnik in ukradel puhalnik listja in posodo z gorivom.

272 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 63 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 272 klicev, posredovali so še zaradi iskanja pogrešane osebe, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja