Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
25.11.2020
06:57
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti zabeležil štiri prometne nesreče, dvema voznikoma so zasegli vozili, devet je bilo kršitev javnega reda in miru, v Krškem pa pridržali kršitelja.

Kronika Policijske uprave Novo mesot, 24. november 2020

Štiri prometne nesreče

Dvema so zasegli vozili

Policisti so od zadnjega poročanja obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj.

Devet kršitev javnega reda in miru

V Krškem pridržali kršitelja

Policisti so posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Krškem pridržali kršitelja, ki se kljub ukazom policistov ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo.

Policija, avtomobil, 113

175 klicev na 113, 44 nujnih primerov

Sumi kaznivih dejanj

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 175 klicev, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma in tatvin, posredovali so zaradi nesreče pri delu, požara in sprožitve signalno varnostne naprave.

Vlom na območju Pleterij

Med ponedeljkom in torkom je na območju Pleterij nekdo skozi vrata vlomil v počitniško hišo. Po prvih ugotovitvah policistov ni ničesar odtujil, povzročil je le premoženjsko škodo povzročeno z vlomom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam