Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
04.08.2021
07:32
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 12 kršitev javnega reda in miru, 12 prometnih nesreč, na številko 113 so prejeli 233 klicev in posredovali v 50 nujnih primerih.

12 prometnih nesreč, v Brežicah kršitelju zasegli avtomobil

Policisti so obravnavali 12 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in v Brežicah zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov.

12 kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali še zaradi 12 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin.

233 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 233 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu in nezakonitih prehodov državne meje.

5 Irancev pri Libni, 13 državljanov Bangladeša pri Velikem Nerajcu

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Libne, na območju Policijske postaje Krško, izsledili in prijeli pet državljanov Irana in na območju Velikega Nerajca na območju Policijske postaje Črnomelj 13 državljanov Bangladeša. Kot pravijo policisti, postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja