Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
17.02.2021
07:01
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, v Brežicah so pridržali razgrajača, zabeležili so skupaj 10 kršitev javnega reda in miru. Na številko 113 so prejeli 173 klicev.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 16. februar 2021 

Sedem prometnih nesreč in zaseg avtomobila

Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja in ga pridržali.

Deset kršitev javnega reda in miru

V Brežicah pridržali razgrajača

Ob tem so posredovali zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. V Brežicah so pridržali kršitelja javnega reda in miru v zasebnem prostoru, ki tudi po prihodu policistov ni upošteval ukazov in je nadaljeval s kršitvijo.

Sumi kaznivih dejanj

Policisti so s področja kriminalitete še obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, ponarejanja dokumentov, vlomov in tatvin.

Policija 113, avtomobil

173 klicev na 113, 47 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 173 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, požara in poskusov izmika mejni kontroli.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja