Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
02.06.2022
07:38
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V četrtek brez električne energije tudi na območju naselij Mali Podlog, Površje, Brestanica in Bučerca. V delu Sevnice motena oskrba s pitno vodo.

Mali Podlog, Površje, Brestanica, Bučerca

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništev: Področju nadzorništva Krško mesto med 9. in 10. uro na območju transformatorske postaje Mali Podlog 2, nizkonapetostno omrežje – Menič in med 8. in 13. uro na območju TP Površje, nizkonapetostno omrežje – Površje-Dolenja vas, na področju nadzorništva Krško okolica med 8.30 in 12. uro na območju transformatorske postaje Dorc, nizkonapetostno omrežje  Vrtna ulica in med 12.30 in 14. uro na območju transformatorske postaje Bučerca, nizkonapetostno omrežje – Bučerca.

Zakot, Gabrijele

Na področju nadzorništva Brežice elektrike ne bo med 8.30 in 10. uro na območju transformatorske postaje Zakot 4, nizkonapetostno omrežje – Zakot, na področju nadzorništva Mokronog pa med 8. in 13. uro na območju transformatorske postaje Gabrijele, nizkonapetostno omrežje – Polje.

V delu Sevnice motena oskrba z vodo

Komunala Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, območje Florjanske ulice in dela Pečja, da bo v četrtek, 2. junija, predvidoma med 8. in 14. uro, motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na omrežju.

Pet nujnih

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja