Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
05.11.2020
08:51
Foto: arhiv ePosavje
Na območju Leskovca pri Krškem je motena oskrba s pitno vodo, do 9.30 ure bo motena oskrba tudi na Jesenicah na Dolenjskem

Na območju Leskovca pri Krškem motena oskrba s pitno vodo

V Leskovcu pri Krškem bo zaradi okvare na vodovodnem omrežju bo v četrtek, 5. novembra 2020, do predvidoma 9.00 ure prekinjena oziroma motena oskrba s pitno vodo na ulici Anke Salmičeve, Brezinski poti, Cvetni poti, Gozdni poti, Sejmiški ulici, Cesti ob Gaju in v Venišah (hišne številke 67-73).

Priporočila pred ponovno uporabo

Ob tem priporočajo, da pred ponovno uporabo pitne vode za prehrambene namene (po končani prekinitvi oskrbe): opravite temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave, pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oziroma mrežice). Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, to pomeni s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka. Izpiranje naj traja najmanj 15 minut.

Prosijo za razumevanje

"Vse uporabnike prosimo za razumevanje. Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 07 48 17 225," dodajajo v sporočilu.

Motena oskrba s pitno vodo na Jesenicah na Dolenjskem

Popravilo okvare na vodovodnem omrežju

Uporabnike z območja dela Jesenic na Dolenjskem od gostilne Strniša do pošte pa s Komunale Brežice obveščajo, da bo v četrtek, 5. novembra, do predvidoma 9.30 ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

(eP)

pitna voda
obvestila
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja