Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
23.02.2022
08:33
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so na postajališču na Zalokah ulovili 27-letnika z dvema tujcema, v Gazicah dva poškodovana - ženska in moški, njega so policisti prepeljali na policijsko postajo.

27-letnika na Zalokah ulovili z dvema državljanoma Kosova

Brežiški policisti in policisti specializirane enote za nadzor državne meje iz Brežic so v soboto zvečer na počivališču Zaloke, ob avtocesti Obrežje – Ljubljana, ustavili osebni avtomobil slovenskih tablic, ki ga je vozil 27-letni voznik iz Gorenjske.

Šoferja pridržali

V postopku so ugotovili, da sta v avtu dva državljana Kosova, ki sta državno mejo prestopila izven mejnega prehoda in sta tudi sicer brez veljavnih dokumentov za prestop državne meje. Policisti so avtomobil zasegli, postopek z voznikom pa so prevzeli kriminalisti in 27-letnika tudi pridržali.

Pretep v Gazicah

Policisti so 52-letnika odpeljali na policijsko postajo

V petek zvečer so brežiški policisti ob pomoči policistov sosednjih enot posredovali v Gazicah zaradi prijave pretepa. Po prvih ugotovitvah policistov naj bi 52-letni kršitelj, vidno opit, kršil javni red in mir. Med ugotavljanjem okoliščin dogodka s kršitvijo ni prenehal, zato so ga vklenili in odpeljali v pridržanje na policijsko postajo. Na kraju dogodka so posredovali tudi reševalci ekipe nujne medicinske pomoči, ki so oskrbeli žensko z lažjimi poškodbami.

V pretepu poškodovan tudi glavni akter

Kako je do poškodbe prišlo, policisti še ugotavljajo. Policisti pravijo, da je bil v pretepu poškodovan tudi 52-letnik, "ki pa je zdravniško pomoč odločno odklonil."

krško
policija
brežice
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi