Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
26.01.2021
13:14
Nesreča na Cankarjevi ulici v Krškem, 26. januar 2021
Foto: ePosavje.com
V torkovem dopoldnevu ste lahko čez Krško slišali več siren, tudi gasilskih. Več informacij v nadaljevanju novice.

Nesreča na Cankarjevi ulici v Krškem

V torek, 26. januarja 2021, ob 10:13

(13:09) S parkirišča vzvratno in po stopnišču navzdol

Avto obstalo na boku

Znanih je več podrobnosti dopoldanskega dogodka na Cankarjevi ulici v Krškem. Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da je voznica osebnega vozila s parkirnega prostora zapeljalo vzvratno, pri tem je vozilo zdrsnilo po stopnišču in obstalo na boku.

Kaj vse so naredili gasilci?

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, odklopili baterijo, s tehničnim posegom izvlekli poškodovano osebo iz vozila, posuli iztekle motorne tekočine, prečrpali približno 30 litrov iztekajočega goriva in s pomočjo avto vitle izvlekli vozilo na parkirišče.

Reševalci so oskrbeli voznico

"Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so voznico na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice," pravijo v sporočilu. Se zgodi, voznici želimo čimboljše okrevanje!

(10:58) Avto na stopnišču

Avto na boku

Na Cankarjevi ulici v Krškem se je v torkovem dopoldnevu zgodila nevsakdanja nesreča. Krški poklicni gasilci, reševalci in policisti so naleteli na sila zanimiv prizor, ko so sredi stopnišča med bloki, pri vhodu na Cankarjevo ulico 3a, zagledali na bok obrnjen avtomobil.

Gasilci, reševalci, policisti

Krški poklicni gasilci so iz garaž na Tovarniški ulici najprej izvozili s hitrim tehničnim reševalnim vozilom in tehničnim reševalnim vozilom z dvigalom, ob prihodu na kraj pa so zaradi nevarnosti požara dodatno aktivirali še gasilsko vozilo s cisterno. Na kraju nesreče so tudi krški reševalci, zakaj in kako je do nesreče prišlo pa bodo povedali policisti, ki še opravljajo ogled kraja nesreče.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

(10:20) Nesreča na Vidmu

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, je ob 10. uri in 13 minut na Vidmu v Krškem prišlo do prometne nesreče.

Sodelujte pri sooblikovanju vsebin na ePosavje.com

Ste naredili zanimivo fotografijo, videozapis in bi jih želeli objaviti na naših straneh?

Vsebine za objavo nam lahko pošljete na elektronski naslov info@eposavje.com ali v zasebna sporočila na družbenih omrežjih - poiščite @eposavje na Instagramu ali Twitterju, na Facebooku nas najdete na @ePosavje.com.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi