Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
06.12.2021
13:56
Trčil v 20-letnika
Foto: PP Krško
V noči s petka na soboto so policisti na železniški postaji v Krškem obravnavali nevsakdanji dogodek, v petkovem večeru so krški poklicni gasilci pomagali na Gubčevi ulici.

Nesreča na železniški postaji v Krškem

Zgodba s srečnim koncem

V noči s petka na soboto pa se je na tirih zgodil nevsakdanji dogodek. Na servisu 112 namreč pravijo, da je ob 2.39 v Krškem vlak trčil v moped, ki ga je občan rinil čez železniške tire. Policisti so po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih ugotovili, da ugotovili, da je tovorni vlak pripeljal iz smeri Dobove. Pri železniški postaji v Krškem je strojevodja opazil voznika mopeda, ki je prečkal železniške tire in ga pričel opozarjati z zvočnimi signali.

Fotogalerija (Foto: Policijska postaja Krško):

Napihal je

20-letni mopedist je odskočil in padel po tleh, vlak pa je zadel v skuter. Ta je povsem uničen, odtrgalo mu je tudi kolo. Policisti pravijo, da se je 20-letni kršitelj v nesreči lažje poškodoval, je pa imel v litru izdihanega zraka 0,84 miligramov alkohola.

Preiskava še ni končana

Policisti zdaj nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja Ogrožanje javnega prometa z nevarnim dejanjem ali sredstvom.

Tehnična intervencija na Gubčevi

V petkovem večeru so ob 20.45 na Gubčevi ulici v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja