Skip to main content
V Posavju 17.3° C Ponedeljek, 14. junij 2021
12.04.2021
20:43
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V Brežicah so policisti obravnavali tri osumljence, ki so se pripravljali na vlom v Hrastinski ulici. Med vikendom so prejeli še štiri prijave vlomov in tatvin.

Občanu so se zdeli sumljivi

BREŽICE Brežiške policiste je v noči na ponedeljek občan obvestil o sumljivem ravnanju skupine oseb, ki najverjetneje vlamljajo v objekt Hrastinski poti.

Policisti prijeli tri osumljence iz Brežic in Šentjerneja

Z Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Novo mesto so na kraj dogodka napotili več patrulj in policisti so pri begu izsledili ter prijeli tri osumljence z območja Brežic in Šentjerneja. Policisti okoliščine kaznivega dejanja še preverjajo, so pa lumpom izdali plačilne naloge zaradi kršitev določil Zakona o nalezljivih boleznih, Zakona o javnem redu in miru in Zakona o osebni izkaznici.

Policija, državna meja

Iz hiše z denarjem in dokumenti

Pogrešajo tudi plinsko jeklenko

Na Dovškem je v petek popoldne neznanec skozi odklenjena vrata vstopil v stanovanjsko hišo in odtujil denarnico z denarjem in dokumenti. Med torkom in petkom, 6. in 9. aprilom, je nekdo v Spodnjem Starem Gradu vlomil v garažo stanovanjske hiše in iz nje odtujil plinsko jeklenko.

Vandalizem na Vihrah

V noči na nedeljo je s travnika na območju kraja Vihre nekdo odtujil prikolico znamke TPV in na bližnjem objektu poškodoval streho ter odtujil bakrene žlebove ter povzročil za okoli 3000 evrov škode. O primeru vandalizma na Vihrah smo sicer danes že poročali.

Vlom na Čatežu

Na Čatežu ob Savi pa je neznanec med 1. in 10. aprilom vlomil v počitniško hišo in odtujil televizijski sprejemnik, mikrovalovno pečice, radijski sprejemnik in sesalnik, lastnikom pa povzročil precej skrbi, sivih las in za okoli 1000 evrov škode.

(eP)

brežice
policija
krško

Pridružite se nam