Skip to main content
Petek, 22. september 2023
20.04.2022
10:20
Foto: arhiv ePosavje
Policisti o požaru v Spodnjem Starem Gradu, v torek so v Posavju prijeli 9 tujcev - Afganistanca, štiri Indijce in štiri Pakistance.

Požar v Spodnjem Starem Gradu

KRŠKO Policisti Policijske postaje Krško so bili v torek nekaj pred 21. uro obveščeni o posredovanju gasilcev na območju Spodnjega Starega Grada, kjer naj bi nekdo zakuril pnevmatike, ogenj pa se je razširil.

40-letnik zakuril odpadne gume

Požar so gasilci omejili in pogasili, policisti pa so ugotovili, da je 40-letni moški v bližini stanovanjske hiše zakuril odpadne avtomobilske pnevmatike, ogenj pa je ogrožal tudi daljnovod.

Nadaljujejo s preiskavo

Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, o ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

V Krškem prijeli Afganistanca, v Slovenski vasi Indijce in Pakistance

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Krškem prijeli državljana Afganistana, v Slovenski vasi štiri državljane Indije in štiri državljane Pakistana in na območju Sinjega vrha državljana Afganistana in državljana Pakistana. "Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni," pravijo v sporočilu.

(eP)

krško
brežice
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja