Skip to main content
Torek, 5. december 2023
28.08.2020
17:44
Policija 113, avtomobil
Foto: ePosavje.com
Policisti so se v torkovem večeru odzvali na klic na pomoč moškega na Senovem, ki je prijavil, da je pretepen.

28. AVGUST 2020

(14:49) Policisti so poslali popravek, vloge v pretepu so bile obrnjene

Kako se glasi pravilno sporočilo?

S Policijske uprave Novo mesto so poslali popravek informacije o pretepu na Senovem. Obvestilo se tako pravilno glasi, "da so se policisti v torek zvečer odzvali na klic na pomoč moškega na Senovem, ki je prijavil, da je pretepen. Policisti so ugotovili, da naj bi se 38-letni moški nedostojno vedel do znanke 62-letnika, kar je slednjega tako razjezilo, da je 38-letnika udaril, domnevno dvakrat v predel glave. Poškodovanega so oskrbeli v brežiški bolnišnici, kjer so ugotovili, da ima zlomljen nos in eno rebro. Poškodbe so okvalificirali kot lažje. Policisti domnevajo, da je dogodku (in poškodbam) botrovalo tudi dejstvo, da je imel 38-letnik v krvi 1.34 promila alkohola."

Preiskavo primera še niso zaključili

Kakor dodajajo, "policisti primera še niso zaključili, za napako pa se vsem prizadetim opravičujemo."

27. AVGUST 2020

(11:39) Pojasnilo uredništva

Na nas se je obrnil bralec, ki pravi, da so spodaj zapisane besede netočne in da je bil potek dogodkov povsem drugačen. Spodaj zapisane besede so povzete iz poročila Policijske uprave Novo mesto za torek 25. avgust, prejete na elektronskem naslovu eposavje@gmail.com v sredo, 26. avgusta, dve minuti po 12. uri.

26. AVGUST 2020

Posledica pretepa na Senovem: Zlomljena nos in rebro

38-letnika razjezilo obnašanje 62-letnika?

Policisti so ugotovili, da naj bi se 62-letni moški nedostojno vedel do znanke 38-letnika, kar je slednjega tako razjezilo, da je 62-letnika udaril, domnevno dvakrat v predel glave.

Pri poškodovanem v krvi našli alkohol

Poškodovanega so oskrbeli v brežiški bolnišnici, kjer so ugotovili, da ima zlomljen nos in eno rebro, poškodbe pa so okvalificirali kot lažje. Policisti domnevajo, da je dogodku botrovalo tudi dejstvo, da je imel poškodovani v krvi 1.34 promila alkohola.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja