Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
31.10.2019
09:53
Nesreča v Sevnici, 30. oktober 2019
Foto: PGD Sevnica
Sevniški policisti, gasilci in reševalci so imeli v sredinem večeru opravka z voznikom, ki je svoje vijuganje končal v krožišču pri nakupovalnih centrih. Ali je bil alkohol, policisti še ugotavljajo.

Nesreča v Sevnici

Ena oseba se je poškodovala

Ob 21.04 se je v krožišču v Sevnici pripetila prometna nesreča, v katero je bilo udeleženo osebno vozilo, pri tem se je ena oseba poškodovala.

Reševalci so jo odpeljali v Brežice

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so na vozilu odklopili baterijo, iztekle motorne tekočine posuli z vpojnimi sredstvi, nudili pomoč reševalcem in policiji ter počistili cestišče in vozilo odstranitev z vozišča.

V krožišču na cesti Sevnica - Vrhovo

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so osebo na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v Urgentni center v Brežice, o dogodku pa so bile obveščene pristojne službe.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

Nezanesljivo vozil in vijugal po cesti

Nekaj minut pred deveto zvečer so policisti na številki 113 sprejeli klice o vozniku, ki nezanesljivo vozi in vijuga po cesti. Policistom ga ni ga bilo potrebno ustaviti, saj se je v Sevnici, na krožišču ob trgovskem centru, ustavil sam, ko je zapeljal na robnike in tako poškodoval vozilo, da so se sprožili varnostni mehovi.

Sprožili so se varnostni mehovi

Za nevozno vozilo z iztekajočimi tekočinami so poskrbeli sevniški gasilci, za poškodovanega voznika so poskrbeli reševalci in ga odpeljali v bolnišnico.

Po prvih ugotovitvah ni bil privezan

Policisti upravičeno domnevajo, da so poškodbe nastale, ker voznik med vožnjo po prvih ugotovitvah ni bil privezan.

Odredili so strokovni pregled

Policisti so odredili tudi strokovni pregled, da bi ugotovili, ali je nesreči morda botroval alkohol.

(bš)

pgd sevnica
sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja