Skip to main content
Petek, 22. september 2023
28.04.2020
12:09
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v petek v Šutni obravnavali nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval 30-letnik. Brežiški policisti v soboto v Cundrovcu na prometni nesreči, v kateri jo je skupil 41-letni motorist.

30-letnik izgubil oblast nad vozilom in s ceste zapeljal v drevo

Na avtomobilu tablice z drugega vozila

V petek, nekaj pred 9. uro je bilo, se je zgodila prometna nesreča pri kraju Šutna na območju Policijske postaje Krško. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 30-letni voznik osebnega avtomobila Renault clio vozil iz Bušeče vasi proti Šutni. Zaradi neprilagojene hitrosti je v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Brez veljavne vozniške v neregistriranem in nezavarovanem avtomobilu

Hudo poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so še ugotovili, da povzročitelj nesreče nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilo. Policisti bodo o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Motorist padel in se hudo poškodoval

41-letni motorist pri Cundrovcu izgubil oblast nad motorjem

Brežiški policisti so bili v soboto nekaj po 13. uri obveščeni o padcu motorista v kraju Cundrovec. Policisti so ugotovili, da je 41-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem in padel. Hudo poškodovanega motorista so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

(eP)

policija
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja