Skip to main content
Torek, 28. november 2023
16.05.2022
12:55
Helikopterska nujna medicinska pomoč
Foto: arhiv ePosavje
Kot je razvidno iz obvestila Regijskega centra za obveščanje Brežice, bo v Krškem pristal helikopter z ekipo nujne medicinske pomoči.

V Krškem helikopter nujne medicinske pomoči

Iz obvestila na servisu sos112 je razvidno, da bo v Krškem po 12. uri pristal helikopter Slovenske vojske z ekipo nujne medicinske pomoči. Ob 11. uri in 33 minut so namreč odprli intervencijo Reševanje obolelih in helikopterski prevozi med bolnišnicami. Dobre pol ure pred tem, dve minuti po 11. uri, se je na Osredku pri Trški Gori zgodila prometna nesreča.

(12:51) Uradno o nesreči pri Osredku

Ob 11.04 se je v Osredku pri Trški gori v občini Krško občan ponesrečil pri delu s traktorjem. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so po strmem pobočju prenesli poškodovanega do reševalnega vozila in opravili ogled traktorja. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v Zdravstveni dom Krško. Ob 11.33 je nato posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor poškodovanega prepeljala iz Krškega v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

helikopter
slovenska vojska

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja