Skip to main content
V Posavju 23.8° C Sreda, 29. junij 2022
16.05.2022
14:23
Rešilec, NMP Brežice
Foto: arhiv ePosavje
V Pleterjah 18-letni voznik BMW-ja zletel s ceste, voznik nepoškodovan, eden od sopotnikov huje. Nesrečo na Bizeljskem je povzročil 17-letni voznik štirikolesnika, v Stari vasi vozil po levi strani.

Po besedah policistov se je 18-letnik hudo poškodoval

V noči na soboto so bili krški policisti obveščeni, da v zdravstvenem domu v Krškem oskrbujejo hudo poškodovanega 18-letnika, ki naj bi se poškodoval v prometni nesreči. Policisti so zbrali obvestila, opravili ogled in ugotovili, da se je nesreča zgodila na območju Pleterja. Po prvih ugotovitvah je 18-letni voznik vozil osebni avtomobil znamke BMW, v katerem sta bila še dva potnika, stara 18 in in 20 let.

S ceste v drevo

Voznik je v naselju Pleterje zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Kot pravijo policisti, je povzročitelj brez veljavnega vozniškega dovoljenja v litru izdihanega zraka napihal 0,52 miligramov alkohola.

Sopotnik huje poškodovan

Povzročitelj in 20-letni potnik se v nesreči nista poškodovala, policisti bodo zoper 18-letnega voznika po zaključeni preiskavi na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu.

Nesreča na Bizeljskem

Brežiški policisti so bili v nedeljo nekaj pred 12. uro obveščeni o prometni nesreči na Bizeljskem. Po opravljenem ogledu in po prvih ugotovitvah je za nesrečo odgovoren 17-letni voznik štirikolesnika, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v 39-letnega motorista.

17-letni voznik štirikolesnika v 39-letnega motorista

Reševalci so lažje poškodovanega motorista in potnico na motorju oskrbeli, povzročitelju nesreče bodo policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Nesreča v Stari vasi

Po levi strani vozišča

V nedeljo nekaj po 15. uri so bili obveščeni o prometni nesreči na cesti 4. julija v Krškem. Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je voznik zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v objekt v izgradnji.

Plačal bo

Reševalci so poškodovanega voznika oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, policisti mu bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

nmp krško
krško
nmp brežice
pge krško

Pridružite se nam