Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
23.06.2021
07:24
Foto: arhiv ePosavje
Pri Gabrju zjutraj zgorela prikolica s kartonom in avtobusno postajališče, v sredo brez elektrike na transformatorskih postajah okoli Sromelj, Lisce in Spodnjega Starega Gradu.

Pri Gabrju zgorela prikolica s kartonom in avtobusno postajališče

V sredine jutru je ob 4.16 na avtobusni postaji v naselju Gabrje v občini Sevnica zagorela prikolica na tovornem vozilu, na katerem je bil naložen karton. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Krmelj in Šentjanž so zavarovali kraj dogodka, usmerjali promet do prihoda cestne službe in požar pogasili. V požaru je bila uničena prikolica tovornega vozila in avtobusno postajališče.

Kje ne bo električne energije?

Dečna sela, Sromlje, Okljukova gora, Volčje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo, 23. junija, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice med 6.30 in 7. uro ter med 14. in 14.45 uro na območju transformatorskih postaj (TP) Dečna sela trgovina in med 7. in 14. uro na območju TP Sromlje, Sromlje vas, Curnovec, Okljukova gora, Volčje, Jurovec, Silovec in Sveti Janez.

Spodnji Stari Grad, Zagradec, Ruda, Razbor, Lisca

Na področju nadzorništva Krško mesto ne bo električne energije med 8. in 12. uro na območju TP Spodnji Stari grad, nizkonapetostno omrežje – Spodnji Stari grad smer zbirni center, na področju nadzorništva Sevnica pa med 8. in 13. uro na območju TP Dvorc, Zagradec, Ruda, Razbor, Podgorica, Polje Lisca in Tončkov dom Lisca.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja