Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
17.12.2019
18:54
Požar zabojnika v Sevnici
Foto: PGD Sevnica
Pretrgal kable v Brestanici in onemogočil promet, zjutraj poškodba v Kompolju, popoldne v Dovškem, popoldne v Sevnici še poćžžar na Glavnem trgu.

Živahen torek v Posavju

S tovornjakom pretrgal kable čez cesto

Ob 9.33 je na Cesti prvih borcev v Brestanici, občina Krško, tovorno vozilo pretrgalo in poškodovalo več telefonskih žic napeljanih čez cesto. Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, je bil zaradi tega promet na tem območju naselja nekaj časa onemogočen, o dogodku pa je bil obveščen Telekom Slovenije in ostale ustrezne službe.

Poškodovala se je pri gospodarskih opravilih

Ob 11.20 si je v naselju Kompolje, občina Sevnica, občanka pri domačih gospodarskih opravilih poškodovala prst na roki. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so občanko oskrbeli v Zdravstvenem domu Sevnica in jo napotili v Splošno bolnišnico Celje.

Zagorelo na Glavnem trgu v Sevnici

Ob 16.42 je na Glavnem trgu v Sevnici, gorel zabojnik za odpadke. Požar v kovinskem zabojniku so gasilci Prostovoljnega gasilskega durštva D Sevnica pogasili, bližnji stanovanjski objekt pa so preventivno pregledali s termovizijsko kamero.

Padel na pločniku

Ob 17.29 je v naselju Dovško, občina Krško, občan pri hoji po pločniku padel in se pri tem poškodoval. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so pešca na kraju oskrbeli in prepeljali v Urgentni center v Brežice.

(eP)

krško
pge krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja