Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
17.09.2019
17:58
Foto: arhiv Kino KDK
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 18. in 22. septembrom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(18. - 22. september 2019)


112

(Den skyldige, Gustav Möller, Danska, 2018)

Eden najbolj nagrajevanih prvencev lanskega leta; minimalističen danski krimič, kjer ima policist v napeti tekmi s časom na voljo le eno orodje: telefon. Operater v klicnem centru, nekdanji policist Asger Holm, prejme klic ugrabljene ženske. Ko se zveza nenadoma prekine, začne Asger mrzlično iskati žrtev in njenega ugrabitelja. A kmalu ugotovi, da je primer veliko bolj zapleten, kot je sprva mislil.

NA SPOREDU:

  • sreda, 18. 9., ob 18. uri

Prevarantke na Wall Streetu

(Hustlers, Lorene Scafaria, Jessica Pressler, ZDA, 2019)

Film, posnet po resnični zgodbi, sledi skupini bivših striptizet, ki skupaj načrtujejo in izpeljejo prevaro, s katero močno obrnejo zgodbo njihovih bogatih strank iz Wall Streeta. Za zgodbo o striptizetah za stranke iz Wall Streeta ne obstaja boljša igralska zasedba kot Jennifer Lopez in Cardi B. Preden je Cardi postala popularna rap zvezda je namreč delala ravno kot striptizeta v New Yorku. Film je navdahnil članek revije New York Magazine iz leta 2016.

NA SPOREDU:

  • sreda, 18. 9., ob 19.30 uri

Ad Astra: Pot do zvezd

(Ad Astra, James Gray, ZDA, 2019)

Astronavt Roy McBride (Brad Pitt) se odpravi na misijo do zunanjih meja našega osončja, da bi našel svojega izgubljenega očeta (Tommy Lee Jones) in odkril skrivnost, ki ogroža obstoj našega planeta. Njegovo potovanje bo razkrilo dejstva, ki vodijo v vprašanja narave človeštva in naše vloge v celotnem vesolju.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 19. 9., ob 18. uri
  • petek, 20. 9., ob 20.15 uri
  • četrtek, 26. 9., ob 18. uri

 

Downton Abbey

(Downton Abbey, Michael Engler, Velika Britanija, 2019)

Zgodba premožne družine Crawley na posestvu na angleškem podeželju v začetku 20. stoletja. Adaptacija priljubljene istoimenske televizijske serije Downton Abbey, ki se je predvajala med leti 2010 in 2015, le da se tokrat zgodba nadaljuje, kjer se je zadnji del serije končal. Člane družine in njihove služabnike bo pretresel prihod zelo pomembnih gostov - kralja in kraljice. Priprave na izreden dogodek takoj stečejo, a žal nihče ni pripravljen na nepredvidljive situacije.

NA SPOREDU:

  • petek, 20. 9., ob 18. uri
  • sobota, 21. 9., ob 18. uri
  • nedelja, 22. 9., ob 20. uri

100 kilogramov do zvezd

(100 kilos d'étoiles, Marie-Sophie Chambon, Francija, 2018)

Sočuten film, ki odraščajoče opogumi za pobeg pred družbenimi normami, da lahko sledijo svojim sanjam, vse tja do občutka breztežnosti. Mlada Lois je strastna raziskovalka vesolja in si želi postati astronavtka. Ker pa nima športnega telesa, ji učitelj namigne, da ima bolj malo možnosti. Lois pretirava s hujšanjem in si resno ogrozi zdravje. Namesto da bi jo oče peljal na astronavtsko tekmovanju v Toulousu, tako pristane v bolnišnici. A Lois in njene nove prijateljice pobegnejo ter se odpravijo na dvodnevno pot do Toulousa …

NA SPOREDU:

  • nedelja, 22. 9., ob 18. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

(eP)

kulturni dom krško
kino spored
krško
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja