Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
03.05.2023
11:52
Foto: Lovro Vakselj
Člani Simfoničnega orkestra Glasbene šole Krško so se nedavno vrnili z intenzivnih priprav na Slavnostni koncert ob 30-letnici delovanja, ki bo 20. maja v Kulturnem domu Krško.

Priprave na slavnostni koncert ob okrogli obletnici

Člani Simfoničnega orkestra glasbene šole Krško so se pretekli konec tedna mudili na slovenski obali. Odpravili so se na intenzivne priprave na Slavnostni koncert ob 30-letnici delovanja, ki bo 20. maja v Kulturnem domu Krško.

Na Debelem rtiču so poleg vaj, ki so se jim posvetili vse tri dni, sklepali tudi trdnejša poznanstva in prijateljstva v prijetnem primorskem vzdušju, najpogumnejši pa so v času odmora za pokušino že skočili v morje, so sporočili.

Fotogalerija (Foto: Lovro Vakselj):

"Tovrstno druženje je izjemno pomembno"

Za društvo, ki danes šteje skoraj osemdeset članov, je takšno druženje izjemno pomembno, so prepričani člani Simfoničnega orkestra Glasbene šole Krško. "Glasbeniki lahko še bolj enotno muziciramo, poustvarjamo in pridobimo boljšo instrumentalno izvedbo," poudarjajo. Napovedan koncert bo sicer postregel s kar nekaj zanimivostmi, med drugim bodo orkester vodili kar trije dirigenti. "Že poznate vse? Z nekaj utrinki iz intenzivnih priprav vas simfoniki prisrčno vabimo, da se nam pridružite na koncertu in skupnem praznovanju našega jubileja," še dodajajo v sporočilu.

(Simfonični orkester Glasbene šole Krško, eP)

krško
glasbena šola krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi