Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
08.10.2020
13:43
DSO Krško
Foto: arhiv ePosavje
Potem ko so v torek v Domu starejših občanov Krško uvedli ukrep prepovedi izhodov stanovalcev iz doma, so zaradi slabšanja epidemiološke slike v četrtek zaprli vrata za vse obiskovalce.

Dom starejših občanov Krško zaprli za obiskovalce

"Zaradi hitrega slabšanja epidemiološke slike v lokalni skupnosti"

KRŠKO V krški občini so v torek, 6. oktobra, potrdili šest novih primerov, število obolelih se je podvojilo v petih dneh, v sredo pa je bilo v občini aktivnih 21 potrjenih primerov. V Domu starejših občanov Krško zato, kot pravijo zaradi hitrega slabšanja epidemiološke slike v lokalni skupnosti, od četrtka, 8. oktobra, naprej zaprli dom za vse obiskovalce.

"Ukrep zaradi skrbi za stanovalce doma"

Ob tem prosijo za razumevanje in strpnost, "saj smo se za tak ukrep odločili izključno zaradi skrbi za stanovalce našega doma." V času prepovedi obiskov bo tako za komunikacijo od četrtka naprej na voljo več različnih možnosti.

Več možnosti za komunikacijo

Prosijo za najavo

Kot pravijo v Domu starejših občanov Krško, pogovor s telefonom ali pogovor z videoklicem na telefonski številki 031/538-108 ter pogovor s telefonom preko stekla. "Prosimo vas, da se za lažjo organizacijo le-tega predhodno najavite na recepciji, 07 48 81 850, da bomo lahko vašega svojca pripeljali v avlo," še dodajajo v sporočilu.

(bš)

krško
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja