Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
12.08.2020
09:48
V Sevnici do 11. septembra zbirajo predloge za dobitnike priznanj Občine Sevnica v letu 2020.

Do 11. septembra zbirajo predloge za dobitnike priznanj

SEVNICA Na Občini Sevnica so objavili razpis za zbiranje predlogov za dobitnike priznanj Občine Sevnica za leto 2020. V Sevnici ob prazniku občine, 12. novembru, podeljujejo priznanja občanom, drugim posameznikom, podjetjem, zavodom, društvom, klubom, združenjem, drugim organizacijam in skupinam, ki pomembno prispevajo k boljšemu, kvalitetnejšemu in polnejšemu življenju občanov, razvoju in ugledu Občine Sevnica na področju gospodarstva, kulture, športa, zdravstva, vzgoje in izobraževanja, zaščite in reševanja, ekologije, znanosti in drugih področjih človekove ustvarjalnosti.

Priznanja ob prazniku Občine Sevnice

Praznujejo 12. novembra

Ob prazniku Občine Sevnica podeljujejo naziv Častni občan Občine Sevnica, grb Občine Sevnica, zlato plaketo Občine Sevnica in srebrno plaketo Občine Sevnica. Vsako leto se lahko podelijo največ en grb, največ dve zlati in največ tri srebrne plakete.

Predloge zbirajo do 11. septembra

Predloge za dobitnike priznanj Občine Sevnica na Občini Sevnica sprejemajo najkasneje do vključno petka, 11.septembra 2020. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 07 81 61 267 ali na občinski spletni strani, kjer so objavljeni tudi ostali obrazci.

(bš)

sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja