Skip to main content
V Posavju 12.2° C Torek, 26. oktober 2021
16.07.2019
16:40
Foto: ePosavje.com
Pivo in cvetje je v Sloveniji ena večjih prireditev. Letos 55. organiziran festival pri nas je ta konec tedna potekal v Laškem.

Festival Pivo in cvetje 2019 v Laškem

Tudi letos s številnimi obiskovalci

LAŠKO Festival vsako leto privabi številne obiskovalce, ohranja tradicijo, zadovolji številne glasbene navdušence, med ljudmi pa naredi s pitjem piva še kako posebno vzdušje.

Na odru številni glasbeni gostje

Letos so na štirih glavnih odrih nastopili številni glasbeni gostje. Na otvoritveni dan v četrtek, 12. julija 2019 so z Jasno Kuljaj natočili prvi sodček piva in glasbeno dogajanje otvorili z Veselimi Svati, Tabuji in Magnificom. Oto Pestner, Omar Naber in Uroš Perić so publiko odpeljali v Las Vegas s Tino Gorenjak.


Tudi petek, soboto in nedeljo so obiskovalci festivala lahko našli prostor pod svojim odrom. Poleg številnih DJ-jev so glasbeni program obogatili številni tuji in domači glasbeniki - Šank Rock, Lusterdam, Goran Karan, Ansambel Saša Avsenika, Jan Plestenjak, Mambo Kings, a Full Trunk, Veztax, Pasion Garden, Big Foot Mama, Opća opasnost in številni drugi.

Festival je še veliko več kot le pivo in glasba

A festival Piva in cvetja ni le festival dobrega piva in glasbe. Je še veliko več. Svoj kotiček tu najdejo tako družine, saj za njih v mavrični deželi skrbijo številni animatorji, ulični vrvež z godbo in mažoretkami pa skozi celoten festival Laško spremeni v res edinstven svet. In če ste letošnji festival obiskali, ste se zagotovo ocvetličili. Razstava cvetja je namreč letos nosila naslov »Ocvetliči se.« Bila je pravi modni vrt.

(sb, foto: tk)

fotogalerija

Pridružite se nam