Skip to main content
Sreda, 21. februar 2024
02.04.2019
11:31
Foto: Anton Hruševar
V soboto, 30. marca 2019 so se člani KODIS Leskovec zbrali na letni konferenci v novih prostorih Krajevne skupnosti Leskovec.

Za uvod so poskrbeli šolarji iz OŠ Leskovec, ki so pod vodstvom gospe Klavdije Mirt ubrano zapeli dve pesmi, tretjo pa smo kar vsi skupaj. Zelo prisrčno! Našega zbora sta se udeležila tudi predsednik KS Krško polje Peter Račič in predstavnik KODIS Krško Alojz Levičar.

V veliko zadovoljstvo nam je bilo, da je prišla predsednica DIS ga. Ivica Žnidaršič, ki nam je veliko povedala o prizadevanjih za dosežene pravice izgnancev in velikih naporih za poplačilo vojne škode. Iz poročil je razvidno, da delamo dobro in uspešno. Vsem, ki nam pomagajo pri realizaciji programa, se prisrčno zahvaljujemo. Zelo smo se v lanskem letu razveselili svojih lepih prostorov v novih prostorih KS Leskovec. Še naprej bomo pripravljali tradicionalna srečanja članov na Senušah, ki se jih člani radi udeležujejo.

Gospe Rozi Lavrinšek smo podelili zahvalo za dolgoletno vzorno vodenje blagajne, gospe Ivici Žnidaršič pa knjigo o Leskovcu. Sledilo je prijetno druženje ob prigrizku in dobrem pecivu,ki so ga spekle naše članice.

Tekst: Zdenka Žičkar
Foto: Anton Hruševar

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja