Skip to main content
Petek, 1. december 2023
22.03.2021
19:11
Tidal, United Group
Grafika: United Group
Skupina United Group je podpisala ekskluzivno pogodbo s podjetjem TIDAL. Telemach bo tako svojim uporabnikom v Sloveniji ponujal dostop do storitve TIDAL, globalne glasbene in zabavne platforme.

United Group podpisala ekskluzivno pogodbo, s katero bo vsem Telemachovim uporabnikom omogočila dostop do glasbene platforme TIDAL

Telemach, vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega dostopa do interneta in plačljivih video vsebin ter najhitreje rastoči mobilni operater, bo ljubiteljem glasbe omogočil dostop do obširnega kataloga z več kot 70 milijoni skladb, tudi slovenskih in regijskih, 250.000 visokokvalitetnimi glasbenimi videi, ekskluzivnimi prenosi v živo in dogodki.

TIDAL prinaša tudi na tisoče seznamov predvajanja, ki jih pripravlja uredniška ekipa TIDAL-a, umetniki, izvajalci in glasbeni uredniki, zakulisne dokumentarne posnetke in intervjuje z različnimi glasbeniki, vključno z zmagovalci pilotnega programa platforme TIDAL Unplugged, ter poddaje in video serije, kot so Rap RadarCRWN,  Car Test in In Conversation.

»Sodelovanje s podjetjem TIDAL je za nas izjemna priložnost, da uporabnikom ponudimo ekskluziven dostop do glasbe v visoki kakovosti. Tako ponovno postavljamo visoke standarde, ko gre za zagotavljanje najbolj privlačnih lokalnih in mednarodnih vsebin. Nenehno namreč stremimo k inovativnim in visokotehnološkim storitvam, s katerimi izpolnjujemo pričakovanja še tako zahtevnih uporabnikov,« je dejal predsednik poslovodstva družbe Telemach Adrian Ježina.

»Pretočna zabava je postala sestavni del dneva mnogih ljudi. Sodelovanje z vodilnim ponudnikom telekomunikacij v jugovzhodni Evropi, United Group, nam omogoča, da dosežemo še več glasbenih navdušencev po Evropi,« je povedal Lior Tibon, izvršni operativni direktor podjetja TIDAL. »S partnerstvom bomo dosegli novo občinstvo, povezali umetnike in ljubitelje glasbe ter na ta način zagotavljali izjemne glasbene izkušnje vsem našim uporabnikom,« je dodal.

TIDAL zagotavlja pretočno glasbo v najvišji kakovosti ter tako ljubiteljem glasbe omogoča izjemno izkušnjo. Na voljo je v dveh kakovostnih razredih, Premium in Hi-Fi.

Slednja nudi glasbo in video vsebine v najvišji kakovosti oziroma kakovosti brez izgub, spremljajo pa jih ekskluzivne vsebine, kot so prenosi v živo, možnosti za srečanje z ustvarjalci, originalno vsebino TIDAL in še več.

Dogovor s podjetjem TIDAL je sklenjen s strani skupine United Group, vodilnega ponudnika telekomunikacijskih storitev in medijev v jugovzhodni Evropi, pod okriljem katerega posluje tudi Telemach. Dogovor zagotavlja ekskluziven dostop do platforme uporabnikom skupine v celotni regiji.

Nova storitev, ki bo v Sloveniji na voljo kmalu, dopolnjuje že sicer bogato Telemachovo ponudbo, s katero želijo zadovoljiti različne okuse uporabnikov.

O platformi TIDAL

TIDAL je globalna zabavna in glasbena platforma v lasti umetnikov in izvajalcev, ki ljubitelje glasbe in ustvarjalce povezuje z edinstvenimi originalnimi vsebinami in ekskluzivnimi dogodki. Na voljo je v 56 državah in ima v katalogu več kot 70 milijonov skladb iz vseh glasbenih žanrov ter 250.000 glasbenih videov. Poleg tega nudi originalne video serije, podcaste, na tisoče strokovno pripravljenih seznamov predvajanja in možnosti za odkrivanje izvajalcev prek možnosti TIDAL Rising. Lastniki so si za cilj zadali ustvariti bolj vzdržen model za glasbeno panogo, zaradi česar je TIDAL na voljo v dveh kakovostnih razredih: Premium in Hi-Fi. Slednja nudi posnetke v formatih Master Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio in Dolby Atmos Music.

 

 

 

OGLASNO SPOROČILO

telemach
oglasna novica

Pridružite se nam