Skip to main content
Petek, 22. september 2023
04.03.2020
13:18
Podpis pogodbe za Tončkov dom
Foto: Občina Sevnica
Potem, ko so na Občini Sevnica konec januarja objavili razpis za novega najemnika Tončkovega doma na Lisci, so v torek objavili, da so izbrali novega najemnika. Na razpis so sicer prejeli tri prijave.

Tončkov dom na Lisci ima novega najemnika

Z novim najemnikom so že podpisali pogodbo

SEVNICA Kot pravijo v Sevnici, so do izteka roka prejeli tri ponudbe oziroma prijave na razpis, novega ponudnika pa so izbrali na osnovi najvišjega seštevka točk glede na razpisne kriterije. "Izbrani ponudnik je Gostinstvo Tomaž Rantah s.p., ki je z Občino Sevnica podpisal pogodbo o najemu," dodajajo v Sevnici.

Najemnina ostaja nespremenjena

Pogoji, katerim je moral zadostiti izbrani ponudnik gostinskih storitev, so med drugim poslovanje najmanj 5 dni v tednu in obvezno ob petkih, sobotah in nedeljah, sodelovanje pri izvedbi dogodkov in programov, skrb za okolje in usmerjenost v sonaravni turizem. "Komisija za izbor najemnika je pri izbiri upoštevala naslednja merila: odpiralni čas, obseg in kakovost ponudbe, lokalnost ponudbe, primernost ponudbe glede na vrsto objekta in reference. Ponudnik je bil izbran na osnovi najvišjega seštevka vseh meril po vsakem kriteriju," pravijo Sevničani.

Pogodba je sklenjena za nedoločen čas

Višina najemnine Tončkovega doma na Lisci ostaja nespremenjena, 700 evrov brez obratovalnih stroškov, najemna pogodba pa je sklenjena za nedoločen čas.

Podpis pogodbe, Tončkov dom na Lisci

Od torka do nedelje

Poletni delovni čas od 15. aprila do 15. oktobra

Obratovalni čas Tončkovega doma bo od torka do nedelje. V zimskem delovnem času, to je od 16. oktobra do 14. aprila, bo Tončkov dom odprt od 8. do 17. ure, ob sobotah in nedeljah od 7.30 do 17. ure. V poletnem delovnem času, to je od 15. aprila do 15. oktobra, pa bo Tončkov dom odprt od 8. do 19. ure, ob sobotah in nedeljah od 7.30 do 20. ure.

In kaj vse bodo ponujali na Lisci?

Tomaž Rantah bo v Tončkovem domu obiskovalcem ponujal izbor toplih in hladnih napitkov, sladic in toplih obrokov, ki jih imajo planinci najraje. Ob koncih tedna načrtuje obiskovalcem ponuditi dodaten izbor hrane in nedeljskih kosil, ob tem načrtuje vzpostavitev sodelovanja z lokalnimi ponudniki, pridelovalci in predelovalci živil, tudi z nosilci certifikata kakovosti Blagovne znamke občine Sevnica. Svojo ponudbo bo prilagajal glede na letni čas in sezonsko dostopnost živil.

Najemna pogodba je sklenjena za nedoločen čas.

Želijo si dobrega sodelovanja

"Ob podpisu pogodbe je Tomaž Rantah izrazil zadovoljstvo in pričakovanje, da bo sodelovanje tako z Občino Sevnica kot tudi s Planinskim društvom Lisca Sevnica dobro," še dodajajo na Občini Sevnica.

(bš)

sevnica
lisca

Pridružite se nam