Skip to main content
V Posavju -4.6° C Sreda, 8. februar 2023
14.08.2021
08:12
Lisca, 10. avgust 2020
Foto: ARSO
Sevniška območna izpostava Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti skupaj z Občino Sevnica vabi k sodelovanju na fotografski natečaj z naslovom Moja Lisca.

Fotografski natečaj Moja Lisca

Razpisane teme so razkošje narave z rastlinskim in živalskim svetom od blizu in daleč, razgledi z Lisce in družbeni utrip življenja Lisce. Na natečaju lahko sodeluje vsak profesionalni ali ljubiteljski fotograf oz. fotografinja, in sicer z največ sedmimi fotografijami. Fotografije so lahko v barvni ali črno-beli tehniki, so sporočili z Občine Sevnica.

Rok za oddajo fotografij je 27. september 2021, izbor pa bo opravila imenovana komisija. Vse tehnične podrobnosti in način sodelovanja opredeljuje javno povabilo, ki so ga objavili na spletni strani Občine Sevnica.

Izbrane fotografije bi popestrile prostore Tončkovega doma

"Lisca je eden najbolj priljubljenih vrhov Posavja z dolgoletno planinsko, turistično in športno tradicijo. Osrčje Lisce predstavlja Tončkov dom, ki ga je Občina Sevnica v zadnjih letih s številnimi investicijami odela v novo, sodobno podobo," so sporočili z Občine Sevnica. Od letošnjega leta se ena od najbolj priljubljenih pohodniških točk v Posavju ponaša tudi s povsem prenovljenimi namestitvenimi kapacitetami v dveh nadstropjih. "Verjamemo, da bi sobe in hodnike prenovljenega Tončkovega doma najlepše in najbolj doživeto popestrile prav izbrane fotografije bližnjega in širšega območja Lisce," dodajajo na občini.

(eP)

Pridružite se nam

Novice iz Posavja