Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
19.08.2022
09:26
Poklek pri Podsredi
Foto: Jernej Šulc
Z Občine Kozje so sporočili, da od četrtka do sobote, 18. do 20. avgusta, zaprta glavna cesta Brestanica - Podsreda.

Zaključno asfaltiranje ceste

PODSREDA Na glavni cesti Brestanica - Podsreda, med Poklekom pri Podsredi in Podsredo, že dalj časa potekajo obnovitvena dela, ko so ob rekonstrukciji ceste obnovili in dozidali oporne zidove, pred vstopom v Podsredo iz krške strani pa so porušili tudi prometu motečo hišo. Dela se počasi zaključujejo, konec meseca bodo cesto za dva dni zaprli za ves promet.

Od 18. do 20. avgusta

Z Občine Kozje so sporočili, da bo glavna cesta Podsreda - Brestanica od trga v Podsredi do odcepa na grad Podsreda zaprta od četrtka, 18. avgusta, od 7. ure do sobote, 20. avgusta, do 17. ure, ko bodo asfaltirali preurejeno cestišče.

Kje bo urejen obvoz?

V času zapore bo obvoz urejen po državnih cestah na relaciji Podsreda – Bistrica ob Sotli – Bizeljsko – Brežice – Krško – Brestanica in v nasprotni smeri. Promet bo urejen s pomočjo začasne prometne signalizacije, ob tem pa prosijo za razumevanje.

PETEK, 19. AVGUST 2022

(09:23) Tako je v četrtek izgledalo na gradbišču

Na Občini Kozje so objavili fotografije asfaltiranja cestnega odseka med Poklekom pri Podsredi in Podsredo. Ta del ceste je do sobote, predvidoma do 17. ure, zaprt za ves promet.

Fotogalerija (Foto: Občina Podsreda, Jernej Šulc):

ceste
obvestila

Pridružite se nam

Novice iz Posavja