Skip to main content
Torek, 5. december 2023
19.03.2019
13:11
Foto: KBV Sevnica
V soboto, 16. marca, so se najboljši kickboksarji pomerili za naslove državnih prvakov.

Prvenstvo v organizaciji Kluba borilnih veščin Ptuj s sodelovanjem Kickboxing zveze Slovenije je privabil kar 274 bork in borcev iz 23 klubov.

Tako po številčnosti kot po prikazani kvaliteti borb so se na boriščih Športne dvorane Šolskega centra Ptuj ponovno izkazali tekmovalci discipline kick-light, ki so gledalcem postregli s številnimi do zadnjega trenutka izenačenimi obračuni. Naslov državnega prvaka letos žal ni šel v roke sevniškim kickboksarjem, so pa bili kar dvakrat zelo blizu.

V večernih finalnih obračunih so imeli sevniški kickboksarji dva finalista. Mlajši Urh Oset, debitant v kickboxingu je v članski konkurenci -69 kg v finalnem obračunu izgubil dvoboj in na koncu osvojil 2. mesto. Njegov klubski kolega Blaž Pečnik pa je v višji težnostni kategoriji -74 kg ravno tako izgubil dvoboj in na koncu osvojil 2.mesto. V kategoriji starejših kadetov pa je Amadej Božič +69 kg osvojil 3.mesto.

Denis Orač je za dosežene rezultate v ekickboxingu skupine Masters v skupnem seštevku za leto 2018 osvojil Pokal Slovenije, ki mu ga je izročil predsednik Kickboxing zveze Slovenije prof. Vladimir Sitar. Iskrene čestitke vsem nastopajočim in zahvala dolgoletnemu sponzorju kluba podjetju Tanin Sevnica, d.d. za izkazano pomoč pri udeležbi na omenjenem prvenstvu.

Športni rezultati članov KBV Sevnica:

  • 2. mesto Urh OSET, člani Kick light -69 kg 
  • 2. mesto Blaž PEČNIK, člani Kick light -74 kg
  • 3. mesto Amadej BOŽIČ, starejši kadeti Kick light 69 kg 
  • 1. mesto Denis ORAČ, ekickboxing Masters 2018

KBV Sevnica

sevnica
borilni športi
kbv sevnica

Pridružite se nam