Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
31.08.2022
19:21
Rešilec NMP Sevnica
Foto: arhiv ePosavje
Torek in sreda na 112 s poškodbo padalca, nesrečo motorista in požarom na Drnovem.

Torek in sreda na 112

Poškodba padalca

V torek ob 14.08 si je pri naselju Kompolje v občini Sevnica jadralni padalec pri pristanku poškodoval koleno. Padalca so znanci sami odpeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice, o dogodku pa so bile obveščene vse pristojne službe.

Zagorelo na Drnovem

V sredo ob 16.09 je v naselju Drnovo v občini Krško zagorela suha trava. Požar na površini okoli 150 kvadratnih metrov so pogasili gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Drnovo.

Nesreča pri Rožnem

Popoldne, na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o nesreči obveščeni ob 16.11, sta v naselju Rožno v občini Krško trčila osebno vozilo in motorist. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev, odklopili akumulatorja na vozilih.

Motorista so odpeljali v Novo mesto

Gasilci so nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Krško pri prenosu poškodovane osebe ter posuli razlite motorne tekočine z absorbentom, reševalci pa so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

krško
sevnica
nmp krško
nmp sevnica
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja