Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
12.11.2021
09:12
Saša Petković
Foto: Fight club Shony
Članica Fight cluba Shony Saša Petković je osvojila naslov zmagovalke Pokala Slovenije v kategoriji borbe kadetinje za leto 2021.

Saša Petković zmagovalka Pokala Slovenije

BREŽICE Na vseh treh pokalnih tekmah je Saša nastopila le v disciplini športne borbe, kjer je skupaj osvojila 15 točk in prvič na svoji športni poti osvojila prestižni pokal. V kategoriji kadetinje skupno, kjer se seštevajo točke tako borbenih, kot kataških nastopov (v katah letos ni nastopala) je zasedla skupno 2. mesto. Na pokalnih tekmah je zelo uspešno nastopala tudi njena sestra, Tjaša, ki je v skupnem seštevku pokala v borbah zasedla 2. mesto.

Vodilna v kategoriji kadetinj za Karateist leta

Poleg pokala Slovenije Karate zveza Slovenije vrednoti tudi dosežke na vseh uradnih tekmovanjih, kjer je Saša letos na 8 tekmovanjih zbrala 25,50 točk in je trenutno vodilna tekmovalka v kategoriji kadetinj za osvojitev naziva "Karateist leta" v kategoriji kadetinj.

"Saša je zgleden dokaz, da se je z vztrajnostjo mogoče prebiti med najboljše"

"Sašo sem spoznal pri njenih devetih letih, ko se je s karatejem ukvarjala predvsem zaradi zdravega načina preživljanja prostega časa. Z neomajnim trudom, disciplino, neustrašnostjo in predanostjo karateju, je postala ena najuspešnejših in uglednih slovenskih tekmovalk. V klubu ne verjamemo v talent, verjamemo v trdo in sistematično delo in prav Saša je zgleden dokaz, da se je z vztrajnostjo mogoče prebiti med najboljše in ponosni smo, da je del naše sredine," je povedal njen trener Sašo Vaš.

(eP)

borilni športi
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja