Skip to main content
V Posavju 0.1° C Petek, 27. januar 2023
30.05.2022
07:35
Hotko, turnir v Zagrebu
Foto: BK Pišece
V soboto je v Zagrebu potekal zadnji turnir sezone v sklopu Max Zagreb Kawasaki lige, na katerem je sodelovalo 60 igralk in igralcev iz štirih držav.

Toni Hotko dvakrat zmagal in prejel pokal za skupnega zmagovalca

BREŽICE Iz Badminton kluba Pišece so se turnirja udeležili zgolj trije igralci, od tega je Toni Hotko kar dvakrat zmagal in za konec prejel še pokal za skupnega zmagovalca lige v kategoriji mešane dvojice A. Toni je najprej slavil brez večjih težav v igri posameznikov A, nato pa tudi v kategoriji mešanih dvojic A skupaj s Jeleno Pirner (BK Purger Zagreb), medtem ko je v igri moške dvojice A skupaj z bratom Ivan Hotkom osvojil nehvaležno četrto mesto.

Ivan Hotko je solidno nastopil tudi v kategoriji moški posamezno A, saj je osvojil končno peto mesto. Tretji predstavnik Matej Ogorevc je v kategoriji moški posamezno B osvojil 13. mesto.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

Junija natrpan urnik tekmovanj

Na turnirju so podelili tudi skupne nagrade sezone 2021/2022. Toni Hotko je postal skupni zmagovalec MAX Zagreb lige v kategoriji mešanih dvojic A. Do konca poletnih počitnic članice in člane čaka poln urnik tekmovanj. Že v sredo bo v športni dvorani OŠ Maksa Pleteršnika Pišece mladinski regijski turnir. V soboto množična članska ekipa potuje v Opatijo na zadnji turnir ADA badminton lige. Naslednjo soboto čaka ekipo drugi krog Slovenske badmintonske lige na Mirni. V soboto, 18. junija, bodo člani odpotovali v Izolo in za konec sezone na največji otoški turnir na Hrvaškem, oziroma na Murter, kjer so člani BK Pišec tudi soorganizatorji turnirja in zaključne zabave ob koncu tekmovalne sezone oziroma pred poletnim počitkom.

badminton klub pišece
pišece
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja