Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
19.08.2022
09:47
Srečanje starodobnikov na Raki
Foto: Anton Hruševar
Ob prazniku krajevne skupnosti Raka je Turistično društvo Lovrenc Raka po krajšem premoru v nedeljo, 14. avgusta, ponovno organiziralo srečanje ljubiteljev starodobnih vozil.

Srečanje ljubiteljev starodobnikov

RAKA V preteklih letih je bilo srečanje zaradi določenih razlogov v popoldanskem času, so letos uspeli z združenimi močmi srečanje izpeljati v dopoldanskem času po maši oz. po deseti uri. Tudi letos so bili vse udeležence s starodobnimi vozili ob veseli glasbi pogostili s hladno pijačo in domačim golažem, prav tako pa je kasneje sledila tudi panoramska vožnja do igrišča pod Ardrom in nazaj na prizorišče pod šotor na Raki, kjer je predsednik društva Alojz Kerin podelil še spominska priznanja.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Zahvale in priznanja

Tako so podelili priznanja za udeležbo lastniku, ki se je pripeljal z najstarejšim motorjem (Erik Vavpič, DKV letnik 38), potem najstarejšemu vozniku motorja (Jože Nosan, BMV prikoličar letnik 77 in najstarejšemu vozniku avta  (Janez Valant s terenskim vozilom). Predsednik društva se je zahvalili tako krajanom, udeležencem s starodobnimi vozili za udeležbo, bilo jih je prek 200, hkrati pa tudi Krajevni skupnosti Raka in članom društva Lovrenc Raka, da so tako veliko udeležbo srečanja izpeljali brez nevšečnosti.

Anton Hruševar

raka
fotogalerija
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja