Skip to main content
V Posavju -0.3° C Petek, 21. januar 2022
02.04.2019
18:00
Grafika: ePosavje
Spletno mesto ePosavje.com je od torka, 2. aprila, v novi podobi. V nadaljevanju predstavljamo nekaj glavnih novosti.

Z aprilom v novi podobi

Nov logotip

Prva in takoj v oči vpadljiva sprememba je nov logotip. Najbolj brano posavsko spletno mesto ohranja rdečo barvno identiteto iz starega logotipa, hkrati pa uvajamo krajšo obliko logotipa kot EP. Krajšo obliko boste med drugim na družbenih omrežjih našli na rdeči podlagi s črko E v beli podlagi in črno črko P na beli podlagi.

 

Pridružite se nam na Facebooku:

Osrednja novica in ostale pomembnejše

S prenovljeno podobo prihaja na namiznih računalnikih spremenjena razporeditev prikaza najpomembnejših novic iz Posavja. Kockast blok osmih izpostavljenih novic sta sedaj zamenjali dva manjša okvirja in osrednji okvir z glavno novico tega trenutka, pod njimi pa je sedaj blok štirih okvirjev za ostale pomembnejše posavske novice. Prav tako smo spremenili tudi prikaz naslovnice na mobilnih napravah, tako da smo skrajšali pot od vstopa v spletno mesto do naslednje novice. Na

Uporabniki boste opazili hitrejše nalaganje strani

Najpomembnejša tehnična informacija za bralke in bralce je ta, da se bodo sedaj spletne strani znotraj ePosavje.com odpirale veliko hitreje, prav tako bo boljša pretočnost strani ob večjem hkratnem obisku na strani.

Spletno mesto ePosavje.com bo 5. maja 2019 praznovalo 12 let. Ob tej priložnosti bi se znova želeli zahvaliti vsem, ki ste pripomogli k zaupanja vrednem in prepoznanem spletnem mestu ePosavje.com od prvega dne do danes. Celotna ekipa 1A Internet d.o.o., Matej Jordan, Nina Barbič, Matic Romih, Maja Truden, Alja Angeli, Renato Zorko, Anton Hruševar, Doroteja Jazbec in vsi ostali, ki vas nismo posebej imenovali, HVALA.

Nove vsebine

S prenovljenim sistemom za nalaganje novic prihajajo tudi nove vsebine. Na spletnem mestu bo več prostora za videovsebine, tudi za vsebine iz programa posavske televizije Ansat TV. Vseh načrtov še ne bomo zapisali, naj ostanejo še skrivnost.

Pošljite vašo novico!

Še vedno pa velja povabilo vsem k sooblikovanju vsebin na ePosavje.com. Ste v društvu pripravili dogodek? Bili z vašimi športniki uspešni na tekmovanju? Pišite nam na info@eposavje.com in z veseljem bomo vaše uspehe posredovali naprej v svet.

(bš)

krško
brežice
sevnica
radeče
kostanjevica na krki

Pridružite se nam