Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
08.06.2022
15:13
10 let ePosavje TV
Grafika: ePosavje.com
V sredo, 8. junija, bomo v Kulturnem domu Krško na večeru smeha obeležili 10-letnico delovanja ePosavje TV. Prepoznani gostje zagotavljajo obilo zabave. Vstop prost, dobrodošli!

VSTOP PROST - sreda, 8. junij, 19.00

KRŠKO ePosavje TV v letošnjem letu obeležuje 10. obletnico delovanja. V tem obdobju smo ustvarili nešteto zgodb, brez katerih bralcev in gledalcev ne bi bilo. Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite na STAND UP večeru v družbi Saša Hribarja, Tilna Artača in Jureta Mastnaka, ki bo v sredo, 8. junija 2022, ob 19. uri, v Kulturnem domu Krško. Predstavi, ki obljublja obilo dobre zabave in smeha, bo sledilo prijetno druženje ob pogostitvi.

Prost vstop, obvezna rezervacija vstopnic

Na dogodek je prost vstop, vse obiskovalce prosimo, da si na blagajni Kulturnega doma Krško rezervirate brezplačne vstopnice. Priporočamo, da pohitite z njihovo rezervacijo.

10 let ePosavje TV

V tem mesecu se sprehajamo po našem arhivu, brskamo po predalih in policah, vse to z namenom, da vam pokažemo nekaj utrinkov iz leta 2012. Letos namreč mineva deset let, odkar je zaživela posavska televizija ePosavje TV, takrat še pod imenom Ansat TV, ko so si gledalci lahko ogledali prvi prispevek v oddaji Posavski tednik.

Meh za smeh, SoundShake, Iz naših občin, Preprosto naravno, ...

Posavskemu tedniku so kmalu sledile številne informativne, pogovorne in razvedrilne oddaje, med drugim Meh za smeh, SoundShake, Iz naših občin, Preprosto naravno, Popolna preobrazba, Gospodarski pregled, Po poteh kulture, Mozaik obrti in podjetništva ter Ozadja z Dorotejo.

Ostajamo lokalna televizija

Oddaje so se skozi leta spreminjale, nadgrajevale, posodabljale. V prvem desetletju televizije se je zamenjalo kar nekaj njenih ustvarjalcev. Kljub temu ePosavje TV še naprej ostaja predvsem lokalna, z vsebinami, ki zanimajo čim širši del gledalcev v vseh šestih posavskih občinah.

eposavje tv
napovednik
eposavje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja