Skip to main content
V Posavju 1.5° C Torek, 28. marec 2023
21.02.2022
07:04
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V ponedeljek brez elektrike na območju Sevnice, v nedeljskem večeru dimniški požar v Mihalovcu, od petka do ponedeljka pa s številke 112 dvanajst klicev za nujno pomoč.

Brez elektrike na območju Sevnice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v ponedeljek, 21. februarja, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica na območju transformatorske postaje Sevnica mesto - nizkonapetostno omrežje Prostostoječa omarica predvidoma med 8:00 in 14:00 uro.

NMP Krško, rešilec 112

Gorele saje

V nedeljo ob 17.50 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Mihalovec in Prostovoljnega gasilskega društva Loče posredovali v kraju Mihalovec v občini Brežice, kjer je prišlo do vžiga saj v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci so pogasili vžig saj, izpraznili peč in pregledali prostore.

Prejšnji teden v Posavju štirje izredni dogodki

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili štiri izredne dogodke, od tega dva v občini Brežice, enega v občini Krško in enega v občini Sevnica.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka popoldne do ponedeljka zjutraj posredovali 12 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektrika
elektro celje
obvestila
krško

Pridružite se nam