Skip to main content
Ponedeljek, 29. maj 2023
18.05.2021
07:29
Foto: arhiv ePosavje
V torek v Posavju brez električne energije na območju transformatorskih postaj Staganca, Mokrice, Veliki Trn in Velika vas.

V torek brez elektrike: Staganca, Mokrice, Veliki Trn, Velika vas

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Staganca, nizkonapetostno omrežje – Žibert,Mirt danes med 8:00 in 12:00 uro na območju transformatorske postaje Mokrice, nizkonapetostno omrežje – Nova vas pod Stržiščem 2.del med 9:00 in 12:00 uro na območju transformatorske postaje Veliki Trn 2, nizkonapetostno omrežje – Veliki Trn predvidoma med 8:30 in 12:00 uro, na območju transformatorske postaje Velika vas in Velika vas 2 med 10:00 in 13:30 uro.

V ponedeljek v Posavju

Razkužili prostore športnega doma

V ponedeljek ob 8.13 so v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica na Prvomajski ulici razkužili prostore športnega doma.

Padel z gradbenega odra

Dobro uro pozneje, ob 9.27 je bilo, je v naselju Artiče delavec na gradbišču vrtca padel z gradbenega odra. Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči Brežice, ki so delavca na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice, obveščene so bile pristojne službe.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektro celje
obvestila
krško
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja