Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
04.08.2021
07:28
Foto: arhiv ePosavje
V sredo, 4. avgusta, brez električne energije na območju Velikega Podloga, naselja Libna, Tržišča in Gornjega Šentlenarta. Krški poklicni gasilci v torek zvečer na Papirniški v Krškem.

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Veliki Podlog, Libna

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo, 4. avgusta, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 12. uro na območju TP Veliki Podlog 2, nizkonapetostno omrežje – Leva stran proti Sigmatu, med 8. in 14. uro na območju TP Libna, nizkonapetostno omrežje – Libenšek in med 9. in 10.30 uro na območju TP Kostak deponija 1.

Gornji Šentlenart in Tržišče

Na področju nadzorništva Brežice bo motena oskrba z električno energijo med 8. in 13. uro na območju TP Gornji Šentlenart, nizkonapetostno omrežje – Smer Trebež prostozračno ter na področju nadzorništva Mokronog med 8.30 in 12. uro na območju TP Tržišče, nizkonapetostno omrežje – Tržišče.

Gasilci na Papirniški v Krškem

V torek ob 19.59 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Papirniški ulici v Krškem s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

(eP)

obvestila
krško
brežice
elektro celje

Pridružite se nam

Novice iz Posavja