Skip to main content
V Posavju 7.3° C Sreda, 7. december 2022
30.08.2021
19:44
PGE Krško, HTRV
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljkovem popoldnevu so se čez Krško, v smeri proti Senušam, zaslišale sirene. To o dogajanju pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice

Delovna nesreča v Drenovcu pri Leskovcu

KRŠKO Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da je nekaj po 17.30 uri v krški občini prišlo do delovne nesreče.

(19:41) Reševalci so traktorista odpeljali v Novo mesto

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, očistili in popivnali iztekle motorne tekočine in pogonsko gorivo, traktor postavili na kolesa ter nudili pomoč reševalcem in policiji. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so ponesrečenca oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

(18:16) "Posredujejo reševalci in gasilci"

Ob 17.33 se je namreč v naselju Drenovec pri Leskovcu občan prevrnil s traktorjem. Kakor še sporočajo, v intervenciji posredujejo reševalci nujne medicinske pomoči Krško in gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

Zjutraj dve intervenciji

Krški poklicni gasilci so sicer zjutraj, ob 6.54, posredovali še na Obrežju, kjer je zagorela kabina tovornega vozila. Le nekaj minut pozneje so jih aktivirali še drugič, ko so na Raki s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjskega objekta, v katerem se je nahajala obnemogla oseba. Občanko so reševalci nujne medicinske pomoči Krško občanko oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice smo v preteklih 12-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč. Gasilci PGE Krško so porabnikom v naselju Premagovce, občina Krško, pripeljali 5 m3 pitne vode.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja