Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
10.02.2020
17:22
Policija, kljuka
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški policisti so v petek in soboto obravnavali dva pijana voznika za volanom, krški policisti v noči na soboto imeli v postopku 32-letnika.

Dva pijana obravnavali sevniški, enega krški policisti

30-letnik oplazil 37-letnika na Gornjem Brezovem

Sevniški policisti so bili v nedeljo nekaj pred 22. uro obveščeni o prometni nesreči na Gornjem Brezovem. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 30-letni voznik, ki je zaradi neupoštevanja pravila srečanja oplazil avtomobil 37-letnega voznika.

Brez poškodovanih, je pa 30-letnik napihal

V nesreči se ni nihče poškodoval, policisti pa so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,91 miligramov alkohola. Policisti so mu izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Na predpraznični petek 49-letnik napihal na Blanci

Pa komaj nekaj po 12. uri

Sevniški policisti so v petek, nekaj po 12. uri je bilo, na Blanci ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 49-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,66 miligramov alkohola. Policisti so mu avtomobil zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

32-letnik napihal v Krškem, prespal pri policistih

Policisti Policijske postaje Krško pa so v noči na soboto med kontrolo prometa v Krškem ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus.

Alkotest je potrdil sume

32-letnemu kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,80 miligramov alkohola, so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Policisti bodo o vožnji pod vplivom alkohola z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

(bš)

krško
sevnica
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi