Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
04.09.2020
08:46
PGD Sevnica
Foto: PGD Sevnica
Sevniški gasilci so v četrtek pomagali pri prekrivanju strehe na cerkvi na Razborju, tam so zavarovali tudi streho na gospodarskem poslopju.

Sevniški gasilci tudi v četrtek nadaljevali z odpravljanjem posledic neurja

Škoda bo presegla 3 milijone evrov

SEVNICA Sevniški gasilci so tudi v četrtek nadaljevali z odpravljanjem posledic nedeljskega neurja, ki je prizadelo sevniško občino in je po zadnjih grobih ocenah povzročilo za več kot tri milijone evrov škode.

Gasilci v četrtek dvakrat na Razborju

Sevniški gasilci so tako v četrtek ob 9.57 na Razborju, kjer so s folijo zavarovali streho na površini 192 kvadratnih metrih. Ob 15. uri so na Razborju posredovali še enkrat, ko so  zavarovali streho na gospodarskem poslopju v velikosti 168 kvadratnih metrov.

Krški poklicni gasilci so v četrtek posredovali dvakrat

Krški poklicni gasilci so v četrtek posredovali dvakrat, sprva ob 19.08 uri, ko so na Šoferski ulici v Krškem, odstranili sršenje gnezdo izpod fasade poslovnega objekta. Dobro uro in pol pozneje, ob 20.28 je bilo, pa so v naselju Zaloke odstranili sršenje gnezdo še izpod podstrešja stanovanjskega objekta.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
pgd sevnica
pge krško
vreme v posavju

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja