Skip to main content
V Posavju 4.8° C Sreda, 7. december 2022
13.06.2022
06:10
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so med vikendom na številko 113 prejeli 697 klicev, obravnavali so skupaj 20 prometnih nesreč, krški policisti pa so 23-letnici zasegli vozilo.

697 klicev na številko 113

Policisti so med vikendom na številko policije 113 sprejeli 697 klicev, od katerih je bilo 183 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije, največ dogodkov je bilo povezanih s prometno varnostjo. Policisti pravijo, da so obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo in enajst prometnih nesreč z materialno škodo zaradi trka z divjadjo.

Vozila brez vozniške

V nedeljo popoldne so avto zasegli tudi 23-letni voznici, ki se je z njim peljala od Gmajne proti Zameškemu. Krški policisti so ugotovili, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ker ni opravila kontrolnega zdravniškega pregleda.

Tatvina v Krmelju

Drzni storilci so v petek izkoristili jutranjo oziroma dopoldansko odsotnost domačih ter vlomili v stanovanjsko hišo v Krmelju. Vlom so opazili popoldne, ko so se vrnili domov. Storilci so pregledali prostore hiše in odnesli za okoli dva tisoč evrov denarja in zlatnine.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam