Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
14.04.2021
06:53
Foto: arhiv ePosavje
Pet prometnih nesreč, prav toliko kršitev javnega reda in miru, na številko 113 so prejeli 141 klicev in posredovali na 40 nujnih primerih.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 13. april 2021

Pet prometnih nesreč

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali, in tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Novem mestu so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Pet kršitev javnega reda in miru

Ob tem policisti posredovali tudi zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma in tatvin.

Policija, avtomobil

141 klicev na številko 113

40 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 141 klicev, posredovali so zaradi požara, sprožitve signalno varnostne naprave, poskusa izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

Iz prodajalne odnesli žage in zaščitna oblačila

Za več kot 10.000 evrov škode

V Krškem so v noči na torek neznanci vlomili v prodajalno in odtujili več motornih žag in zaščitna oblačila. Z vlomom in tatvino so povzročili za več kot 10.000 evrov škode, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

V tovornjaku našli dva Afganistanca

Predali so ju hrvaškim varnostnim organom

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila registrskih oznak Severne Makedonije odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se, skrita med tovorom, poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi