Skip to main content
V Posavju 6.4° C Sreda, 7. december 2022
24.08.2021
08:17
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so imeli policisti največ dela na področju prometne varnosti, krški policisti so obravnavali prometni nesreči v Lokvah in v Pleterjah.

190 klicev na številko 113

Policisti so na interventno številko policije prejeli 190 klicev, v 54 primerih je bilo potrebno posredovanje policije. Kot pravijo, je bilo največ dogodkov s področja prometne varnosti.

12 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo, od tega so zabeležili štiri trčenja z divjadjo, zabeležili so tudi dve prometnih nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. Brežiški policisti so nekaj po poldnevu v Šentlenartu 24-letnemu vozniku zaradi neupoštevanja prepovedi nadaljevanja vožnje zasegli osebni avtomobil.

PGE Krško, HTRV

V dveh nesrečah udeležena dva mlada voznika

20-letnik v Pleterjah na bok

V Pleterjah je popoldne 20-letni voznik izgubil oblast nad vozilom in se prevrnil na bok. Krški policisti so opravili ogled in odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola. Voznik, sam je bil v avtomobilu, se je v nesreči lažje poškodoval.

21-letnica zapeljala s ceste

V Lokvah je nekaj po četrti uri popoldne 21-letna voznica, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti, izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste. Z reševalnim vozilom so jo z lažjimi poškodbami odpeljali v brežiško bolnišnico. Policisti so opravili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki pa ni pokazal prisotnosti alkohola. > PREBERI VEČ

Pri Rigoncah izsledili Iranko

Brežiški policisti so popoldne v okolici naselja Rigonce prijeli državljanko Irana. Postopek z Iranko pa še ni zaključen, dodajajo na Policijski upravi Novo mesto.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam