Skip to main content
V Posavju 7° C Ponedeljek, 27. marec 2023
15.09.2020
14:03
Nesreča pri Jelovcu, Sevnica
Foto: PGD Sevnica
Med Mokronogom in Sevnico je v ponedeljkovem zgodnjem popoldnevu prišlo do prometne nesreče, cesta je bila tam dobro uro zaprta za ves promet.

Nesreča pri Jelovcu

(18:27) Motorista so prepeljali v novomeško bolnišnico

Kot pravijo v sporočilu, se je ob 12.06 pri kraju Jelovec, občina Sevnica, pri padcu z motorjem poškodoval motorist. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle tekočine.

Z reševalci v Novo mesto

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovanca oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

(13:45) Cesta je bila zaprta

V ponedeljkovem zgodnjem popoldnevu je bila v Jelovcu zaradi prometne nesreče med 12.30 in 13.45 zaprta cesta Mokronog - Sevnica.

 

15. SEPTEMBER

(14:02) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Policisti o vzroku za nesrečo: "Domnevno neprilagojena hitrost"

Na cesti Boštanj – Tržišče, v bližini naselja Jelovec, je opoldne padel motorist. "Vzrok prometne nesreče je domnevna neprilagojena hitrost, saj je naprej prehitel pred seboj vozeči avtomobil, nato pa v ovinku padel," pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

Zlomljena noga, alkohola ni bilo

Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima zlomljeno nogo. Policisti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola.

(eP)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi