Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
17.04.2020
13:28
Foto: arhiv ePosavje
Nekaj po 19. uri se je v kraju Jablance zgodila prometna nesreča, reševalci so motorista odpeljali v brežiško bolnišnico.

Poškodba motorista pri kraju Jablance

Krški reševalci so ga odpeljali v brežiško bolnišnico

Ob 19.08 se je v naselju Jablance, občina Kostanjevica na Krki, pri padcu z motorjem poškodoval motorist.

Krški poklicni gasilci pomagali reševalcem

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, odstranili motorno kolo z vozišča, nudili pomoč pri natovarjanju motornega kolesa in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.

Odpeljali so ga v Brežice

Reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Krško so poškodovanca na kraju oskrbeli in nato prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice

Kaj o nesreči pravijo policisti?

(08:17) 48-letni mopedist izgubil oblast nad mopedom

Padel in se poškodoval

Policisti Policijske postaje Krško so bili nekaj po 19. uri obveščeni o prometni nesreči v Kostanjevici na Krki. Opravili so ogled in ugotovili, da je 48-letni voznik mopeda pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad mopedom, padel in se poškodoval.

Ni uporabljal čelade

Reševalci so lažje poškodovanega moškega, ki med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade, oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Preizkus alkoholiziranosti je zavrnil

Policisti so mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus, vendar je opravljanje preizkusa odklonil, policisti pa mu bodo zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Požar v Polani

Ob 15.50 je v Polani, na meji med občino Sevnica in občino Laško, zagorelo v gozdu. Požar na površini okoli 70 kvadratnih metrov so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Jurklošter.

(eP)

kostanjevica na krki
nmp krško
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja