Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
08.12.2020
09:43
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljkovem zgodnjem večeru je na Prešernovi cesti v Krškem, med krožiščem na Vidmu pri podmornici in nadvozom čez železniško progo, prišlo do prometne nesreče.

Nesreča na Vidmu "pri podmornici"

KRŠKO Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, "je ob 17.46 na Prešernovi ulici v Krškem osebno vozilo zbilo pešca."

Gasilci, reševalci in policisti na pomoč

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč poškodovani osebi in pomoč reševalcem pri prenosu poškodovane osebe.

Reševalci so poškodovano osebo odpeljali v Brežice

Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in jo prepeljali v Urgentni center Brežice.

32-letnik hodil po sredini ceste?!

Huje poškodovanega so reševalci odpeljali v bolnišnico

Policisti Policijske postaje Krško so bili okoli 17.30 obveščeni o prometni nesreči v Krškem. Policisti so po opravljenem ogledu ugotovili, da je 49-letni voznik osebnega avtomobila na regionalni cesti trčil v 32-letnega pešca, ki je hodil po sredini vozišča.

Reševalci so ga odpeljali v brežiško bolnišnico

"Huje poškodovanega pešca so reševalci oskrbeli in odpeljali v brežiško bolnišnico," pravijo v sporočilu. Policisti so zaradi ugotavljanja psihofizičnega stanja za 32-letnega pešca odredili strokovni pregled, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov pa mu bodo izdali plačilni nalog.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja