Skip to main content
Torek, 28. november 2023
03.05.2021
21:32
NMP Krško, rešilec 112
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v soboto obravnavali nesrečo na Malem Kamnu, sevniški policisti v nedeljo nesrečo pri Boštanju. Na drugi strani Save so imeli opravka s kravo na železniških tirih.

Nesreča pri Malem Kamnu

V soboto popoldne, nekaj po dvanajsti uri, na regionalni cesti iz smeri Malega Kamna proti Senovem, v ostrem levem ovinku padel 64-letni motorist. Policisti pravijo, da je motor po padcu ostal na cesti, motorist pa je zdrsnil približno deset metrov stran na travnik.

Krški reševalci so ga s hudimi poškodbami glave odpeljali v brežiško bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. Po prvih ugotovitvah ogleda, ki so ga opravili prometni policisti, je verjeten vzrok nesreče neprilagojena hitrost.

Nesreča 67-letnega kolesarja

V nedeljo popoldne so sevniški policisti obravnavali padec 67-letnega kolesarja, ki je med vožnjo izgubil oblast nad kolesom in padel po kolesarski stezi. Reševalci so ga z lažjimi poškodbami odpeljali na pregled v bolnišnico, policisti pa so še ugotovili, da je kolesar za večjo vidnost uporabljal odsevni brezrokavnik in nosil varnostno čelado. Ta je verjetno preprečila hujše poškodbe.

Krava na tirih med Orehovim in Sevnico

V nedeljo zvečer so se v Sevnici domačini in policisti ukvarjali s kravo, ki je med Orehovim in Sevnico zašla na tire. Lastnik je o tem nekaj pred deveto zvečer obvestil policiste na številki 113, ti pa takoj Slovenske železnice, da so opozorili vlake na relaciji med Sevnico in Bregom.

Pobegnila iz ograjenega in z električnim pastirjem varovanega pašnika

"Poskočno kravo so uspeli navezati, jo odpeljali iz tirov, nakar je iz neznanega vzroka poginila. Zaplet ni povzročil materialne škode na premoženju Slovenskih železnic. Krava je sicer pobegnila iz ograjenega in z električnim pastirjem varovanega pašnika," še dodajajo policisti.

(eP)

sevnica
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja